| italianullll a întrebat:

Salut tuturor am si eu o problema ma doare maseaua dar nu inteleg dc ma mai doare pentru ca am fost la dentist si mi-a scos nervu etc... si totusi ma doare ce sa fac? e ingrozitor

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Ori este ce de langa ori nu ti-a scos nervul ca lumea.

| OoBunnyoO a răspuns:

Ori nu ti-a scos nervul cum trebuie, ori nu te-a tratat inainte ca sa il omoare inainte sa ti-l scoata, ori ai o infectie la maseaa. Asteapta cateva zile si vezi daca inca de mai doare. Daca asta este cazul atunci du-te la doctor pentru ca este posibil sa ai o infectie.

| Florenta16 a răspuns:

Este normal sa te doara, deoarece a zgandarit acolo doctorul. Se prea poate sa iti fi ramas o particica de nerv neomorata, dar cu timpul in cateva zile iti va trece. Aceiasi problema am avut-o si eu, dar mi-a trecut. Insanatosire grabnica.

| dorin1990 a răspuns:

Salut.din moment ce ti-a scos nervul e imposibil sa te doara maseaua, poate te doare locul cum te a bruscat sau poate s-a creat ceva rana acolo, ia un calmant sau poate radiaza de la alta masea, nu are cum sa te mai doara acea masea daca nu are nerv.

| SofiaAndreea a răspuns:

Nu-ti face griji. asa te doare dupa ce iti scoate nervul. nu ti-a zis doamna doctor? si...ca sa nu te mai doara ia o pastila. eu, atunci cand mi-a scos nervul, adica acum 3 saptamani, ca sa nu ma mai doara luam IBUPROFEN200, si imi trecea! incearca si tu...
FUNDA?

| Radu_Madalina_1974_c2OU a răspuns:

Intr-adevar, daca extirparea (scoaterea nervului) a fost facuta de curand (max 10 zile), poate exista o durere, intrucat tesutul este putin lezat. Daca este vorba despre o perioada mai indelungata, sfatul meu este sa mergi la un consult.
Daca te hotarasti, iti pot recomanda unde sa mergi al consult gratuit.
Dr. Madalina Radu

| Bammmm a răspuns:

In prima noapte doare foarte tare, de obicei. A doua zi nu vei mai simti nimic. Ori asta, ori te-a tras curentu`!