Ori nu ti-a scos nervul cum trebuie, ori nu te-a tratat inainte ca sa il omoare inainte sa ti-l scoata, ori ai o infectie la maseaa. Asteapta cateva zile si vezi daca inca de mai doare. Daca asta este cazul atunci du-te la doctor pentru ca este posibil sa ai o infectie.
Este normal sa te doara, deoarece a zgandarit acolo doctorul. Se prea poate sa iti fi ramas o particica de nerv neomorata, dar cu timpul in cateva zile iti va trece. Aceiasi problema am avut-o si eu, dar mi-a trecut. Insanatosire grabnica.
Salut.din moment ce ti-a scos nervul e imposibil sa te doara maseaua, poate te doare locul cum te a bruscat sau poate s-a creat ceva rana acolo, ia un calmant sau poate radiaza de la alta masea, nu are cum sa te mai doara acea masea daca nu are nerv.
Nu-ti face griji. asa te doare dupa ce iti scoate nervul. nu ti-a zis doamna doctor? si...ca sa nu te mai doara ia o pastila. eu, atunci cand mi-a scos nervul, adica acum 3 saptamani, ca sa nu ma mai doara luam IBUPROFEN200, si imi trecea! incearca si tu...
FUNDA?
Intr-adevar, daca extirparea (scoaterea nervului) a fost facuta de curand (max 10 zile), poate exista o durere, intrucat tesutul este putin lezat. Daca este vorba despre o perioada mai indelungata, sfatul meu este sa mergi la un consult.
Daca te hotarasti, iti pot recomanda unde sa mergi al consult gratuit.
Dr. Madalina Radu
In prima noapte doare foarte tare, de obicei. A doua zi nu vei mai simti nimic. Ori asta, ori te-a tras curentu`!
anonim_4396 întreabă:
Deeaandreea9156 întreabă: