| cadillac20 a întrebat:

Salut tuturor
am venit de la mare pe 24/25 iulie
de atunci nu m-am mai spălat pe cap
și mă mănâncă capul
este posibil sa am păduchi? sau doar mătreață/coaja?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Si mie mi s-a mai intamplat. Apa marii este sarata, iar cea din piscina are clor, iar scalpul meu este gras. Daca nu fac baie vreo saptamana, indiferent daca intru sau nu in apa, ma mananca ingrozitor capul. Si da, s-ar putea sa ai matreata, eu am mai avut. Mai ales daca nu faci des baie sau nu te clatesti cum trebuie si iti ramane balsam in par. Iti recomand sa faci baie si sa folosesti un sampon anti matreata. Daca ai paduchi, te mananca si dupa baie, dar nu cred ca ai. Sper ca ts-am ajutat! happy

| Blueberry8 a răspuns (pentru anonim_4396):

O saptamana? Cum naiba stati nespalati cu saptamanile?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Blueberry8):

Eu fac baie de 3 ori pe saptamana, dar mai demult s-a mai intamplat sa ma spal doar o data pe saptamana. N-am avut timp sau pur si simplu n-am transpirat, nu inseamna ca-s nespalata sau ceva. big grin

| Blueberry8 a răspuns (pentru anonim_4396):

Draga mea, esti si fata! Baie se face in fiecare zi sau de 50 de ori pe zi daca e nevoie, nu o data la 3 zile.Nu poti spune ca nu ai timp sa faci un dus seara cand te bagi la somn.Lasi Facebook`ul 10 minute si te speli.

9 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

Pune mana si spala te la par! Cum sa stai atat?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate e măreață... Și de la măreață te poate mânca capul.

| GouDidodino a răspuns:

Da, este posibil sa ai laței

| Blueberry8 a răspuns:

Ai stat nespalata pe cap de pe 25? Pai ai sare, normal sa te manance happy

| cadillac20 explică:

țin să precizez că sunt băiat

| Blueberry8 a răspuns (pentru cadillac20):

Si daca esti baiat nu te speli 2 saptamani pe cap?!