anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut tuturor. Astazi am avut un soc si inca sunt gandita. Faza e urmatoarea: eram in bucatarie unde era si bunica mea, care cosea o perna. Eu aveam ore online, eram cu castile, eram atenta la ore,moment in care am vazut ca bunica mea si-a pus perna pe pat si s-a intins, o intrebasem ce are si ce ii pot face sau da insa zicea "imi revin eu", era extrem de rosie la fata inclusiv si ochi iar cel mai ciudat a fost că inconstient si-a dat de doua ori cu palma pe fata. Si se tot tinea de mana stanga. Si se uita oarecum cu ochii cascati, in gol. Si imi spunea sa plec sa o las. Tin sa mentionez ca e prima data cand face asa si nici probleme de natura psihica nu are. Ma intreb ce a insemnat asta? Asa din senin?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Urgent la medic, posibil atac cerebral sau atac de cord (inima).

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu este din senin. Are probleme neurologice legate de vârsta ei.
Are nevoie de un consult medical la neurologie.

| Mariaa2201 a răspuns (pentru sadrian46):

Spusesem din senin pentru ca e prima data cand face asa.

| sadrian46 a răspuns (pentru Mariaa2201):

Chiar dacă este prima dată, este semn de boală care trebuie tratată.

Răspuns utilizator avertizat
| NunuNini a răspuns:

Poate e prima data cand vezi tu. Poate e prima data cand se intampla. Cert este ca e grav bolnava si trebuie sa mergeti cu ea l medic. Cat mai repede. Primul meu gand e ca are probleme cu inima (se tinea de mana stanga). Dar poate fi orice altceva.

| Forneticugem a răspuns:

I-a venit rău i-a fost frica săți spună sa nu-ți fie frica bunica ta e un om puternic

| Mariaa2201 a răspuns (pentru Forneticugem):

Conteaza asta? Sau ce legatura are?

| Mariaa2201 a răspuns (pentru Forneticugem):

Mersi de incurajare.

| Forneticugem a răspuns (pentru Mariaa2201):

Ia sa ajutata singură fără ca săți spună ți-e sate bage in sperieți ia te cunoaște cu adevărat știa din nainte ca o sate speri și cum o sa faci dacă îți spune cai vine rău și-a asumat totul singura este un om puternic

| Forneticugem a răspuns (pentru Mariaa2201):

Trebuie sale spui părinților tai despre ce sa întâmpla cu bunica ei trebuie sa știe asta bunica ta are nevoie de ajutor nu este bine deloc sănătatea ei nu-i buna deloc ai grija de tine