| Andredrei a întrebat:

Salut tuturor. Astazi am primit o comanda de lentile de contact de la Lensa. Am verificat cutia si flacoanele pentru ele si am observat CA SUNT EXPIRATE. DE 6 LUNI. Nu stiu daca sa ma adresez lor, sau ANPC. Pentru ca nu stiu cat de des s-a mai intamplat asta si cui a mai putut sa cauzeze probleme ce pot duce pana la oribire. Astept pareri. Mersi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Prima data ii contectezi pe ei sa iti schimbe fara niciun cost produsul. Daca refuza atunci mergi la ANPC.

| Andredrei explică (pentru suntserios):

Am inteles. Multumesc pentru raspuns. Dar de ce este legal si ok, sa iti riste sanatatea si cu un simplu schimb al produsului sa scape bazma curata?

| suntserios a răspuns (pentru Andredrei):

Probabil a fost o greseala banala. Nu ai de unde sti.

6 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Suna la ei. Daca fac pe figuranti anpc.

| Catrice a răspuns:

Nu e data de fabricație aia?

| Mavni a răspuns:

Prima data trebuie sa mergi la ei.
Daca nu se rezolva, la ANPC.

| Andredrei explică:

REZOLVARE FINALA: Acestia si-au cerut scuze in mod repetat pentru problema ce a avut loc, cel care s-a ocupat de verificare a fost sanctionat, am primit comanda incaodata, de data aceasta corect, iar aceasta a fost trimisa gratuit, practic mi-am primit banii inapoi si produsele comandate gratuit. Acest lucru denota ca isi recunosc greseala si nu se intamplat des, nu o sa agravez lucrurile si nu continui cu reclamatia la anpc deoarece au fost foarte simtiti si asumati.