| CatalinMatt a întrebat:

Salut tuturor
Azi dimineața am observat ca mi-a ieșit ceva lângă ochi (sclera) când desfac pleoapele larg se vede ca e acolo, este un fel de coș alb. Nu simt durere doar mâncărime, posibil sa fi făcut alergie la ceva dar pana acum nu mi-a ieșit așa ceva. Va rog spuneți-mi dacă e ceva grav sau nu. Dau funda mulțumesc anticipat!

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ulcior. Este o infectie. Mai multa atentie la igiena, nu pune mainile pe fata.
Mergi la medicul Oftalmolog. Consultatia e gratuita cu trimitere de la medicul de familie.

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mergi la oftalmolog nu astepta pe TPU diagnostice nu te juca cu sanatatea mergi la doctor

| CodrutElian1990 a răspuns:

Sunt sunt mici chisturi care se dezvolta datorita unor acumulari de keratina sub piele, denumite millia. Trimitere de la medicul de familie la un dermatolog.

| Solane a răspuns:

Din spatele ecranului nu putem sti. Dar din ce spui, poate fi o infectie numita "ulcior". Nu e vasul pentru apa. happy
Treci azi pe la medic (daca poti la oftalmologie, daca nu la cel de familie) pentru un medicament.

| Beatrice011 a răspuns:

Buna! Este un salazion, găsești picături sau crema la farmacie. Este cauzat de igiena precara, ex: Te ștergi la ochi nespălat pe mâini