| Bombo2005 a întrebat:

Salut tuturor, cu ce soluție as putea da o unghie sa cada total? Am auzit ca dacă dai cu bronz se usucă și cade, este adevărat aceste mit?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Nu cade cu nimic, doar daca o lovesti mai rau si asta la baza.
Sa dai cu bronz, asa si bronzul ce face acelei unghii mai exact?
Gindeste ca unghia are undeva in tesut un loc unde se regenereaza, deci nu este ceva la suprafata, sa spui dai cu ceva si gata ia taiat legatura, sau mai stiu eu ce.

Nu exista nici o solutie sa dai si s-a cada unghiile, singura solutie, este sa le smulgi laughing nu cred ca vrea nimeni sa faca asa ceva, ori sa se loveasca in acea unghie, dar cumva la baza ei, dar ceva mai tare, asa poate sa cada, dar si durerea este destul de mare, cand se intampla, este ceva involuntar, nu se loveste nimeni cu intentie acolo pentru ca unghia sa cada.

De ce vrei sa iti cada unghia si care unghie? Sa nu spui ca ai la degetul mare de la picior ciuperca de aia la unghie si cauti rezolvare laughing
Sa stii ca si eu m-am gandit la chestia asta, ba am si patit asta, dar involuntar, m-am lovit la unghia ce aveam ciuperca aia ce sta sub unghie si consuma unghia, asa ca daca a cazut sau dus de suflet si ciupercile alea laughing

Dar poate sa revina, acele ciuperci stau pe noi, au stat dintodeauna acolo, doar ca nu ne mincau din unghii.Cind se intampla, ce cred eu, acolo exista un dezechilibru intre fauna existenta, dispar alte ciuperci, sau bacterii care sar hrani cu aceste ciuperci, astea devin mai numereaose si asa se apuca de prostii laughing

Scuze pentru partea asta cu ciuperci, poate ca tu nu ai probleme, sau nu de asta intrebi, dar am zis daca ar fi pentru asa ceva, da este o idee, insa nu prea se poate aplica ca doare rau.

| shyde a răspuns:

Ai grija cu metalele, alea se absorb prin piele si aduc o gramada de intoxicatii extrem de periculoase. Nu topi vreun metal sa-l pui pe piele niciodata.

Foloseste ceva farmaceutic, cere parerea farmacistului, daca nu vrei sa mergi la dermatolog sa te sfatuiasca ce e de facut.