Întrebare recomandată | alexandrub a întrebat:

Salut tuturor!

De sambata noaptea nu mai imi scade febra deloc. Ramanne tot la 39-40C. Am fost la spital si mi-a dat augumentin si nurofen dar fara nici un rezultat. Scade doar cam 1-2h apoi revine. Deja nu mai pot, sunt ametit ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Tu ar trebui sa te internezi in spital!
Fugi la camera de garda neaparat!
Nu asta asa! Ai o infectie urata in organism cel mai probabil.
Te pup!

3 răspunsuri:
| Raniia a răspuns:

Algocalminul scade brusc febra dar cred ca trebuie sa mergi din nou pentru consult si investigatii.Iti doresc o noapte linistita si sa te faci bine!

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU ai precizat care este diagnosticul pus de medic ( la spital )...

În funcţie de acel diagnostic ( dacă e corect ) ne putem da seama dacă este relativ acceptabilă această stare febrilă ( prelungită ).

Temporar, se poate folosi Algocalmin fiole ( o fiolă, băută seara, înainte de culcare ).
Oricum, ai NEVOIE de Reţetă/prescripţie medicală pentru Algocalmin fiole!

Ar fi INDICAT un nou control medical!

Toate cele bune.

| Simon_Estera_1993 a răspuns:

Algocalmin fiola, in 15 min iti scade febra happy am avut si eu aceeasi problema :*