| MarianAlessio23 a întrebat:

Salut tuturor! Imi poate spune cineva care chiar stie, cum sa scap de pneumonie, va rog? Bineinteles, ofer funda! Multumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Rocsid a răspuns:

3 saptamani am stat in pat de la nenoricita asta! Si dupa vreo 2 luni recuperare sa imi opresc tusa si sa imi refac imunitatea.
Ai nevoie de niste antibiotice bune care sa ti le prescrie medicul dar dupa ce faci o antibiograma( cultura din gat sa vezi ce antibiotic e cel mai eficient)..altfel bagi cocktail de antibiotice in tine si doar iti creste rezistenta la ele si atat.
Si bea multa apa sa nu fi deshidratat.
Sa te faci bine!

| Violleta2022 a răspuns:

Singura metoda de a scapa de pneumonie este: penicilina injectabila, cate 2 flacoane la 6 ore!
Nu glumesc! Chiar este o infectie grava, care netratata duce la tuberculoza si cancer de plamani.