| rocky998 a întrebat:

Salut tuturor, inainte sa dau bacul am inceput sa am niste stari de neliniste, frica si s-au accentuat treptat inainte cu 2 saptamani de acesta, ei bine in sambata de dinaintea bacului mi-a fost rau, am vomat de multe ori pana cand mi s-a facut o perfuzie la spital si mi-am revenit. Pana sa ne aduca foile de examen incepuse sa ma ia o frica foarte mare, iar cand au venit si ne-au dat subiectele nu am putut sa ma uit la ele pentru 2-3 minute, deoarece imi batea inima foarte tare, ma tineam foarte tare de banca deoarece simteam ca voi muri, avand o frica mare si transpiram foarte mult, acum ca a trecut totul am o stare naspa din care nu imi pot reveni. Are cineva vreo idee ce as putea face in aceasta situatie si ce credeti ca am patit? Mentionez ca acum aud un tiuit in urechi care il auzeam si inainte si ma simt asa slabit si ametit de parca as fi in nori.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Acesta este unul din scopurile simulării. Cum ai stat atunci?
Cu siguranță că la un control medical ai fi găsit acum cu anumite lipsuri de vitamine în corp.

| rocky998 explică (pentru anonimg):

Pai am lasat panica sa curga prin mine, si treptat am reusit sa ma calmez fara sa atrag atentia vreunui supraveghetor. Dar totusi a fost o chestia careia nu multi iar fi facut fata in momentul ala.

| anonimg a răspuns (pentru rocky998):

Orice ar fi fost, caută să eviți astfel de situații. Încă de la început, orice presimțire trebuie îndepărtată. Sănătatea este mai importantă și decât bac-ul, și decât pierderea autobuzului.

| Andreeush a răspuns:

Probabil ai atacuri de panică, ești stresat și anxios.
Ar trebui să îți faci un control, să îți faci niște analize.
Dacă situația continuă ai putea să apelezi la un psiholog.

| Donsavas a răspuns:

Mergi la psihiatru! Suferi de anxietate si trebuie tratată.

| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Ai acumulat mult stres.Probabil nici nu ai mâncat prea bine în ultima vreme.Ai spus şi de vomă, plus amețeală.Ar fi indicat să treci un pic pe la medic, e posibil să ai o anemie. Începe să mănânci un pic mai bine, ai grijă de tine şi de sănătatea ta.Ai avut şi emoții, toate la pachet.Ar fi mult pentru oricine.Dar nimic nu e mai important, decât sănătatea ta.Ai grijă de tine.

| Zaygon a răspuns:

Iti recomand sa faci si o vizita la psiholog, din simptomele pe care le-ai descris unele sunt specifice atacurilor de panica.