Ia un spray de gândaci
De multe ori sunt molii.
Cred ca si fantoma fuge de raid.
Citește despre agatârși agharta dacă vrei sa o iei de tot razna.
Eu mai aveam putin sa ma duc sa ma internez la nebuni nu imi mai ieșea din minte.
Buna! Ai citit despre aceste lucruri in ultima vreme ori ai auzit/vazut ceva la tv ori la cunostinte? Creierul asociaza acele lucruri cu ceva paranormal daca tu te-ai gandit in ultima vreme la asa ceva. Incearca sa iti ocupi timpul cu diverse lucruri si poate nu ar strica sa citesti putina fizica ca sa vezi ce reactii sunt in jurul nostru, pentru care tu crezi ca nu exista explicatii.
S-a întâmplat ceva recent care te-a afectat emoțional? În afară de pubertate ai mai trecut prin alte schimbări? Mutat în alt oraș, dispariția cuiva, apariția cuiva nou (părinte vitreg, etc.)?
Sa zicem ca... ar putea fi niște concepții banale rau de tot, și ca la vârsta mea de 16 ani nu ar trebui sa ma gândesc, în rest nimic. Poate și datorita faptului ca sunt o fire "mai fricoasa"
Faptul că în comunitate nu ai frici (deci te simți în siguranță) denotă că starea asta nu e generalizată. Poate că acasă există un element care îți induce asemenea gânduri, dar nu conștientizezi. De ex am cunoscut o fată cu probleme asemănătoare declanșate când mama ei s-a recăsătorit. Deși tatăl vitreg era un om admirabil, în subconștientul ei era instalată teama de nou, echilibrul cu care era obișnuită dispăruse. Asta era acum 22-23 de ani. Nu stiu cum mai e, dar i-am văzut tatăl vitreg plimbând nepoțelul, deci cred că totul e bine.
Ar trebui sa fie ceva rău? Sa îmi fac griji?
Nu cred. Mergi la un psiholog, daca nu discuți acum câte e proaspătă problema s-ar putea să se amplifice în timp. Atenție, psiholog, nu psihiatru!
Ba frate, si eu am patit asa. Daca gasesti o explicatie, sa imi zici si mie
Am crezut ca e spiritul lui taicamiu care ma bantuie, el fiind morti de cativa ani.
Aud prin casa ca si cum "se aseaza cineva" pe obiecte. In special pe monitoare pc, aere conditionare si televizor.
Acum cateva saptamani, stateam singur noaptea in garsoniera unde stateam si citeam ceva. Ba frate, m-am speriat rau de tot, cand auzeam zgomote prin casa. Chiar am crezut ca am fantome.
Ma gandeam sa vorbesc chiar cu fosta chiriasa de acolo sa o intreb daca nu cumva a patit ceva de genul )
Eu rad acum, dar atunci chiar mi-era frica. Simteam efectiv cum e cineva in casa si nu stiam ce sa fac.
Dar in zilele urmatoare m-am linistit.
Mi-am dat seama ca sunt vecinii, care se trezesc noaptea pe la 4 si se plimba. Peretii sunt de proasta calitate si se aud miscarile lor.
Cand te ridici din pat, salteaua face un zgomot fin prin care se reaseaza in blatul in care sta. Iar zgomotul care ma speria, era de fapt un gandac mirositor care bazaia prin casa.
Dar inainte de asta, acum un an si ceva, la o fosta chirie, chiar simteam ca "se aseaza" cineva sau ceva pe monitoare si televizoare. Se aude un mic trosc, ca si cum sunt mutate.
La un moment dat, eram cu un tovaras la cineva si chiar m-a intrebat daca aud si eu si i-am explicat astea si a ras. A zis ca sunt fantome. Dar eu nu radeam. Pentru ca mi se intamplau frecvent.
La un moment dat, am fost la o fata acasa si a aprins laptopul.
La un moment dat, s-a auzit din bucatarie cum a cazut cineva.
Eu mancam pufuleti si laptopul se aprindea.
Chestia ciudata e ca laptopul s-a deschis si s-a pus SINGUR PE YOUTUBE si S-A DESCHIS DE UNUL SINGUR YOUTUBE CU PINK FLOYD, iar CE CAZUSE ERA PUS BINE IN CUIUL IN CARE ATARNA SI NU AVEA SA CADA.
Tovarasul ala radea, dar eu am ramas cu pufuletele in gura, socat, timp de 5 minute.
Raspunsul meu scurt: fantome
Dar nu te speria. asta le va alimenta agresivitatea
Solutii nu am, dar poate aflii si imi zici si mie
Nu prea știu să îți zic de ce gândești asa. te uiti in general la chestii de genul? Poate e de la asta, la mine in mare parte despre asta e vorba(Bine, și că am rămas așa cu un fel de frica de când și-au bătut joc de mine niste fete mai mari când eram mai mica și m-au speriat). Eu Am trecut peste asta oarecum făcând chestii de genul să mă duc unde se aude sunetul sau ceva. Mi-era frica să mă duc la baie cu lumina stinsă și am făcut asta o perioada și acum sunt ok(asta a fost acum cativa ani, cam 3 cred), deci nj, încearcă să îți înfrunti fricile legate de asta. M-a m-ai ajutat și să ascult nyan cat sau idk emo boy chestii pe care nu cred că te-ar ataca ceva paranormal(după logica mea, cu cat par mai cringe cu atât cred că o să îi fie mai rusine vre-unei fantome sau mai știu eu ce să mă atace sau ceva... știu, are foarte mult sens ") ) ca să îți rezolvi pe bune problema cred că ai nevoie să înțelegi și exact de ce o ai și pentru asta cel mai bine ar fi să mergi la un psiholog.