| sfdshsnsa a întrebat:

Salut tuturor. Ma confrunt si eu cu o problema. De ceva timp am pitiriazis. Urmez tratament de o saptamana, dar fara motiv, mai rau s-au albit petele. Sunt plin pe brate si pe coaste. Pe coaste hai...ca nu se vad, dar mi-e foarte rusine sa ies pe strada cand am antebratu plin de ele. Ce sa fac? Cum scap mai repede. Tratamentul este un sampon special, o crema, niste pastile si o solutie preparata la farmacie. Ce sa fac? Va rog ajutati-ma, mi-e rusine sa mai ies din casa... Multumesc! :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| karsivan a răspuns:

Poti purta camasa cu maneca lunga, si ff important daca nu ti-a spus dr, hainele de pe tine spalate si calacte zilnic (ca sa le dezimfectezi) la fel si asternutul de la pat la 2 zile ii schimbi si i-l speli si i-l calci asa scapi de spori sa nu te mai reinfectezi, si inca ceva nu dispera daca i-ti vede cineva ranile spui ca te-ai ars su acid de baterie sau alta minciuna, nu ai de ce sa i-ti fie rusine o sa te vindeci si gata.