| Dony20 a întrebat:

Salut tuturor!
Nu stiu ce am. De cateva zile ma ia o stare de irealitate...iau tonotil-n pentru linidte pentru ca sunt foarte agitat, dar de o perioada de o saptamana am o stare de vis efectiv, ma ia dintr-o data si ma simt foarte aiurea, parca as fi baut o noapte intreaga si ma simt ca a 2 a zi dupa bautura. S-a mai intamplat cuiva asa ceva? Nu am avut niciodata aceasta stare! Nu stiu de ce alare! Va rog mult.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| sanea123456789101112 a răspuns:

E sigur ca esti indragostit sau vrei sa ai o iubita!

| Laty_Maqlan_1995 a răspuns:

Delectează- te. Fa ce ți place ție sa faci. Am trecut și eu prin asta când mi-a murit tatăl. Încearcă sa ies cu prietenii, conversează mult și poate îți trece. Sper ca te am ajutat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tonotil-N este indicat in stari patologice, de exemplu: boli somatice si psihice, dementa senila, boli in care intervine o disfunctie in metabolismul neuronal.
Tonotil-N stimuleaza activitatea cerebrala, producerea de energie si posibilitatile de utilizare a oxigenului la nivel celular. Tonotil-N completeaza componentele biologice celulare deficitare fara sa genereze produsi de degradare.
Tonotil-N este folosit ca tonic in stari de slabiciune, anorexie si in convalescenta.
Datorita indicatiilor de mai sus Tonotil-N poate fi administrat in următoarele "Specialitati Medicale", dupa cum urmeaza:
Pediatrie:
Retardare psihosomatica, convalescenta, anorexie, oboseala in urma unui efort intelectual prelungit.
Cam de asta ai tu stari ok, cum spui tu, iti ajuta creierul sa fie mai limpede, sa nu se mai streseze aiurea.
Vei fi calm dupa, stai linistit, ai tu ceva asa de moment, cu toti avem momente naspa, sau foarte euforice si stari de genul tau. Iti revii la normal, incearca sa citesti o carte ori pur si simplu sa te uiti la un film, sa iesi pe afara, in parc, o gura de aer proaspat iti face bine.