| ElenaSt2011 a întrebat:

Salut tuturor.

Poate cineva sa imi recomande un medic internist bun in Cluj Napoca. Va rog sa imi scrieti numele acestuia si evident clinica unde lucreaza. (Daca se poate sa-l gasesc intr-o clinica de stat ar fi foarte bine, caci cabinetele medicale sunt foarte scumpe. Dar, daca medicul de interne poate fi gasit doar in cabinet medical particular, am sa ma conformez).

Mama mea are nevoie de aceasta informatie pentru ca in urma operatiei (i-a fost scoasa fierea (vezica biliara) in urma cu aproape 2 ani) si a ramas cu sechele, cum ar fi reflux gastro-esofagian, canalele ramase de la fiere i se umplu cu namol, nu poate sa ragaie nici dupa ce bea apa sau chiar sare amara.

Mama a luat tratament medicamentos recomandat de cativa medici din orasul meu, dar, a durut-o stomacul (uneori chiar destul de rau) si de aceea m-am gandit sa apelez la un medic din Cluj Napoca, dar nu am nici cea mai vaga idee la cine sa o trimit, caci nu cunosc pe nimeni in Cluj Napoca, care sa fi apelat la un astfel de medic si sa imi faca o recomadare.

Va multumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| catablondu a răspuns:

Buna, la Clujana il gasesti pe doctoral Valentin Militaru pe care il recomand cu toata caldura. Daca nu cunosti orasul sau te pot ajuta si cu alte informatii scrie-mi. Sanatate multa. Catalin.

0 răspunsuri: