| Catalina1992catalina a întrebat:

Salut tuturor și la multi ani. Prieteni, am și eu o problema. Am in fiecare zi dureri de cap. Ajung și la urgente, atât de puternice sunt. Mi-au zis că sunt migrene. Sa iau imigran. Acum iar am de 4 zile dureri și iau imigran, dar durerea nu trece. Mai rău. Mă doare și maxilarul, ochiul din partea căreia mă doare capul, și gâtul la ceafă cu umerii. A mai avut cineva așa ceva? Ce a făcut? Stiti vreun remediu? De la imigran a avut cineva așa efecte adverse?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CristiDinBucuresti a răspuns:

In general da, reflexoterapia ajută si vindecă unele organe bolnave, de cît timp ai aceste migrene? Ele pot fi si din cauza ochilor, măselelor cariate, tensiunii, stresului. Sanatate multă de unde esti?

8 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Reflexoterapia te va ajuta sa scapi de durerile de cap, ce varstă ai?

| Catalina1992catalina explică (pentru CristiDinBucuresti):

Am 25 ani. Reflexoterapia ajuta la migrene?

| Catalina1992catalina explică (pentru CristiDinBucuresti):

Din Moldova sunt. Atât de dese și intense migrene am deja de 2 ani aproape. De la ochi și masele nu m-am gândit, nici prin cap nu mi-a trecut. Și știi, cel mai probabil sa ai dreptate

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Catalina1992catalina):

Mersi pentru fundă si mergi sa ti faci analizele sa vezi clar ce ai.

Da ajută reflexoterapia la orice

In general da, reflexoterapia ajută si vindecă unele organe bolnave, de cît timp ai aceste migrene? Ele pot fi si din cauza ochilor, măselelor cariate, tensiunii, stresului. Sanatate multă de unde esti?

| andreea510 a răspuns:

Buna,mama mea acum un an a avut aceași cheste. O durea capul de numai putea, avea tensiune mare și aproape timp de o săptămâni în fiecare noapte venea smurdu acasă și îi dădea un calmant și îi trecea o făcea să adoarmă și atât apoi când se trezea iar o durea și tot așa. Initial a fost la doctor și i-a zis exact că tine că are migrene, i-a dat pastile dar durerile nu îi treceau a. Apoi i-am facut programare sa ii facem un tomograf la cap dar când a bagat-o in tubul ăla a leșinat si au scos-o afara. Apoi au internato și i-au zis că are cheaguri la cap, care mai apoi a scăpat de ele prin medicamente. pe ea o durea capul foarte tare și avea și tensiune, daca și la tine e la fel ar fi bine sa mergi sa îți faci niste analize deoarece nu ai de unde să știi de unde vin acele dureri.

| Catalina1992catalina explică (pentru andreea510):

Am făcut și eu tomografie, și diferite aparate la cap. Analizele regulat. Nimic, totul e in regulă. Doar că durerile nu dispar.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru andreea510):

Nu toata lumea are migrene din cauza cheagurilor si ea are 25 de ani, mama dvs sigur este mai in varsta. Suntem diferiti si nu toate bolile au acesleasi cauze ca in cazul mamei dvs, deci chiar nu e cazul sa o speriati degeaba.