| cosmin_5213 a întrebat:

Salut tuturor va rog daca se poate sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare cu sinceritate : Am 20 de ani si ritmul meu cardiac este de 95 de batai pe minut in stare de relaxare, si acest fapt ma cam ingrijoreaza. este ingrijorator acest fapt?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Apache
| Apache a răspuns:

Nu te alarma degeaba ...si eu am ritmul cardiac destul de ridicat.si am mers la cardiolog si nu am nimic la inima!
Doar am deficienta de calciu si magneziu ...probabil ca asta ai si tu! *e posibil la 20 de ani *
si 2 ). sunt anumite persoane care asa au ritmul cardiac. ridicat!

6 răspunsuri:
| 0vidius a răspuns:

Daca bei cafea, energizante, cola sau fumezi ritmul creste. Vezi daca obosesti repede ai dureri in piept si/sau iradiaza in umar, mana stanga ori maxilar atunci ai o problema cu inima. Tu probabil ai o lipsa de Ca- Mg.Ps daca ti-ai masurat frecventa cardiaca cu un aparat electronic ar putea sa fie o eroare si a trebui sa o iei clasic.

| carminaburana43 a răspuns:

Nu e bine cu asa de multe batai din pacate nu ai ce face musai de mers la cardiolog.

| Zazu a răspuns:

Si eu am la fel, dar la mine ar fi explicabil pentru ca am un ritm accelerat la munca si tahicardie sinus.Nici una si nici cealalta nu sunt periculoase, in cazul meu. Poate fi din cauza stresului acumulat.Totusi ar fi bine sa mergi la medic si sa vezi daca ai tahicardie sau stari de panica.

Răspuns utilizator avertizat
| MIA_9955 a răspuns:

Normalul e de 60-80batai/minut, stii ce ai de facut! good luckwinking

| XDoctor a răspuns:

Cel mai bine e sa intrebi un doctor! NU e de joaca cu inima!winking