Nu trebuie sa te simti jenata de asa ceva.si eu am trecut prin aceeasi problema insa pana la urma s`a rezolvat. i-am zis mamei ca mi-au crescut sanii si ca nu pot sa mai ies in lume asa.si gata am ers la magazin si am cumparat cateva.u trebuie sa-i spui mamei tale adevaru` si va intelege.ca doar si ea a fost mica.si trebuie sa inteleaga.
Bafta :*:*:*
P.S: Sub bust am 68 cm, iar partea plina a bustului am 70... poate ii am chiar mici dar tot ma jeneazaaa (((( HEELPP ME! please
Nu inteleg de ce te macina chestia asta. Dimpotriva te face sa arati mai atragatoare.Nu te jena de corpul tau mai ales cand e ceva cu care ar trebui sa te mandresti.
Heii!
Si eu am 11 ani impliniti curand.
Si eu am aceeasi problema dar eu i-am spus mamei scurt:
Mama.Mergem si noi la magazin? Stii.Sunt si eu domnisoara si imi trebuie bustiera.
Zis si facut
Nu trebuie sa iti fie rusine de asta
Nu ai nici un motiv sa te rusinezi sau sa te simti jenata de ei, este complet normal sa inceapa sa iti creasca.In privinta bustierei,pur si simplu te duci la mama ta si ii spui ca au inceput sa iti creasca sanii si ca simti nevoia de a purta o bustiera. Apoi, cand va fi de acord, puteti sa mergeti impreuna sa iti cumperi una care sa iti placa si sa o porti cu drag.
Uite...si eu am 11 ani dar am sanii mai marisori.stii cum am facut eu? dimineata, la o discutie, i-am spus ca mi-e cam jena d sanii mei si am fugit impreuna la magazin.am cumparat o bustiera dar imi era incomoda si dupa aceea am cumparat un sutien.incearca si tu sa spui cuiva si va intelege! Bafta!
Ii spui pur si simplu. Daca ti.au crescut sanii, du.o pe mama ta la un magazin in care stii ca exisra busteiere si treci pe la raftul cu bustiere si o intrebi daca ii plac. Daca spune da, ii arati o bustiera care.ti place si asa o intrebi daca poti sa o cumperi.Eu i.am spus direct ca am nevoie de o bustiera si mi.a cumparat ea. Port bustiere de la 10 ani pentru ca si eu am fost dezvoltata. Momentan port sutien, dar mai des nu port nimic, imi place mai mult sa fiu lejera
anonim_4396 întreabă:
Mario1996 întreabă: