| Aslam a întrebat:

Un animal care a inghitit mancare otravita, mai poate fi ajutat in vreun fel?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Cristizz21 a răspuns:

Daca reusesti sa il faci sa vomite in timp util.
Sau din "leacuri babesti" Iaurt/lapte sau otet sa ii dai pe gura, dar nu cred ca functioneaza.

| Aslam explică (pentru Cristizz21):

Ok. Multumesc. Voi incerca sa ii dau lapte.

11 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Suna la urgenta! Cauta repede pe internet numarul de telefon/adresa unui spital veterinar de urgenta(fiecare oras are unul) sau suna la un veterinar IMEDIAT!

| Donsavas a răspuns (pentru Donsavas):

E un soarece? Bine ca nu salvezi un sobolan! Oricum, tot un suflet este! Ai grija!

| Aslam explică (pentru Donsavas):

Este sobolan.

| Donsavas a răspuns (pentru Aslam):

Te joci cu sobolanii? Stii ca ar putea fi contaminat cu bacterii periculoase care sa iti termine si tie organismul, nu?

| GolopențaAdrian a răspuns:

Daca se face la timp se poate daca nu se face va muri

| Aslam explică (pentru GolopențaAdrian):

Poate o sa ma crezi nebun, dar animalul pe care incerc sa il salvez este un sobolan. laughing Cum as putea sa il salvez? Ce sa-i dau?

| GolopențaAdrian a răspuns (pentru Aslam):

Da ala moare daca se otraveste mai ales daca cumv vroia sa scapi de el

| Ciobanu_Stef_1979 a răspuns:

Trebuie sa-i dai ceva de mancare incat sa vomite, atat mancarea din stomac cat si otrava.D-ai sa manance mustar, apa cu sare sau bicarbonat alimentar pentru a vomita. Sper ca animalutul tau se va face binecrying

| Aslam explică (pentru Ciobanu_Stef_1979):

Multumesc pentru sfat, nu a fost animalul meu. Eu doar l-am gasit in curte, nah, mi s-a facut mila de el si am vrut sa-l ajut. I-am dat lapte cu seringa, iaurt, dar nimic. Cred ca a inghitit o cantitate mare de otrava.

| AFR81 a răspuns (pentru Aslam):

Nu te supara pe mine, dar daca am ajuns sa ne fie mila de sobolani, tantari, muste, gandaci, serpi inseamna ca ne ducem naibii...