| blade_8047 a întrebat:

un bun prieten de-al meu a avut un accident in urma caruia si-a pierdut 3 dinti. Este vorba de 3 incisivi de pe maxilar. Medicul dentist pe care l-a intrebat despre inplant dentar nu i-a dat multe detalii, i-a spus doar ca un implant ar costa in jur de 2000E si vor trece cateva luni pana va avea dantura din nou completa. As vrea sa imi spuneti si mie mai multe detalii despre aceasta procedura, un cost exact, etapele parcurse, timpul de recuperare etc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| RS4 a răspuns:

Un implant costa mai putin, poate pentru 3 dinti ar ajunge la pretul de 2000! deci cam 900 de euro stiu eu ca este la ora actuala, dar depinde de oras, de doctor, si de cum te intelegi cu el! operatia decurge astfel : se taie gingia, se face gaura in os unde se introduce un bolt care se infileteaza. Apoi dupa vindecarea gingiei si integrarea boltului acela de titan in os, se fac dintii, care se monteaza prima data provizoriu, pentru a s emai putea face eventuale ajustari daca clientul este nemultumit, apoi se pun definitiv! operatia nu doare dar trebuie sa ai tarie de caracter si incredere in doctor! e mult mai bun procedeul decat cel prin coroane, care mai distruge si dintii invecinati! costa, stiu, si e criza, dar rezultatul e uimitor! (vorbesc in cunostinta de cauza, pentru ca si eu am un implant). Bafta prietenului tau!

2 răspunsuri:
| MariusApostol a răspuns:

Este in Los Angeles sau Dubai? Daca esti din Constanta sau chiar daca nu esti mai bine mergi la Cabinet Stomatologic Dr Resit Ayla iesi mult mai ieftin garantat http://dentoplus.ro/sfaturi-stomatologice/despre-implantul-dentar

| MariusApostol a răspuns:

Nu e prost ala care cere... e ala care da