Eu am avut o problema cu o vena care s-a spart in ochi si abia mai vad cu ochiul drept. Nu exista operatie, dar se poate face un tratament care mai imbunatateste vederea cu 10%. Asta am aflat-o de la 4 medici, dar cel mai bun dintre toti mi se pare medicul Mihuțiu de la Spitalul Militar. Are cabinet pe straduta Mihai Pavel 9, intre Primarie si Biserica Greco-Catolica. Are si aparatura destul de buna pentru asa ceva. Cred ca este 100 sau 200 lei consultul, nu mai tin minte. Pentru problema mea, mult mai grava, a trebuit sa merg la imagistica, la Cluj. Ce mi-a spus Mihutiu mi-au spus si la Cluj cu aparatura mult mai performanta.
Multumesc din suflet!
Multa sanatate!
Multumesc si eu! Sanatate si tie!
Deja am facut programarea. Tocmai in octombrie. Decat deloc, e bine si atunci.
Lasa ca-i bine! E mai racoare
Omul este foarte cautat ca-i bun. Se zice ca cel mai bun este un arab sau indian de la Vitreum dar acolo costa foarte mult. Eu am fost pentru o angiografie si nu mi-a placut cum s-au comportat. Mi-a facut imagistica si n-a dat (o femeie doctor) nici o explicatie in scris. Mihutiu n-a put intelege nimic din poza. A trebuit sa merg la Cluj, la un doctor foarte bun care, pe langa explicatiile de specialitate, in scris, mi-a explicat si mie ca la un novice ce sunt, de am inteles si eu.
"Lasa ca-i bine! E mai racoare" Era racoare in sala de asteptare. Nu as fi plecat de acolo
"Se zice ca cel mai bun este un arab sau indian de la Vitreum"
Pe ideea asta ca arabii/indienii/basarabenii sunt mai buni s-a dus tata la un arab. Era sa-l orbeasca. Nu mai am incredere in medicii straini care nu pot face medicina la ei acasa dar o fac in Romania.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: