| Eminescul a întrebat:

Unde pot face si eu un control medical complet si amanuntit? Adica tot cap-picioare si inclusiv in zona genitala, deoarece de 1 an de zile dupa ce fac sex cu prietena imi dau drumu sange.Am fost la un control medical si dupa ce o grasanca de acolo mai sa o bufneasca rasu, m-a trimis la urologie. Aici mi-a facut un fel de ecografie la testicule dar au spus ca nu au gasit nimic.Si din aceea vreau un examen medical complet ca sa stiu toate problemele pe care le am.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| mihaibrasov a răspuns:

E naspa omule ce ai. Nu trebuia sa astepti un an...

2 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Încearcă un R. M. N. în zona pelviană, ceva nu funcţionează şi sunt lezate vase de sânge.
Pa, pa.

| Ioana1984 a răspuns:

Buna cel mai bine du-te la doctorul sau doctorita ta de familie, nu te mai du la nimeni ca sa rada de tine, zii doctorului tau ca ai vrea sa faci examenele de rutina, si mai ales eco, vizita la urologie, acolo daca gasesti un doctor bun e bine. Dar dupa cum zici tu mai bine fa analizele la urina asa a patit si sotul meu si pana la urama avea o infectie si raceala, cu tratament cateva zile cu antibiotic totul era in regula nu te speria ca nu e cine stie ce.Bafta si succes.