E bun orice bronz natural bineinteles nu la solare pentru. ca are si dezavantaje (ca te arzi, problema.cu pielea etc)dar are si avantaje pentru ca vit. D nu se fixeaza mai bine decat cu soare cu nimic si daca nu ai vit. D nu se fixeaza nici calciul pentru oase deci profita de razele de soare fara a abuza pentru ca atunci nu vor fi benefice stai la plaja intre orele 7-8-maxim11.30dimineata si dupa ora 16-17. da-te cu factor de protectie mai puternic in primele2zile in functie de sensibilitatea pielii tale cel putin 30 si e bine sa fie rezistent si la apa sa nu ti se spele cand intri in apa si pe masura ce te bronzezi reduci din factor sa ajungi la 8-10sau 15 factorul daca esti foarte sensibil(a)si te dai la maxim2ore cu cremele. te hirdatezi tot timpul cu lichide si vei avea un bronz fara probleme daca te dai si cu o crema de corp dupa baie pielea nu va fi uscata si bronzul se pastreaza doar cel care e obtinut prin arsuri si stat mult sa te bronzezi repede acela se si duce repede jos cu cat te grabesti la bronzat cu atat va merge mai repede jos pentru ca e obtinut fortat si la ore nepotrivite. e puternic deja si soarele de la mare si cel de la munte nu te poti orienta care e mai bun poate difera culoarea obtinuta.
Multumesc inca odata pentru raspunsurile voastre. Lol, nici n-am stiut pana azi cand m-am uitat pe mail ca aceasta a fost aleasa ca "Intrebarea saptamanii" si trimisa de TPU care mail-urile voastre.
Eu cred ca bronzul de munte e mai durabil ...si ca protectie se poate folosi uleiul de masline te protejeaza si te bronzezi si mai repede
Mai bine folosesti crema autobronzanta deoarece nu iti afecteaza pielea cu nimic...
Carmen133 întreabă: