| Tudy24 a întrebat:

Urgent! Seara trecuta(13 oct. 2016) in jurul orei 22 Am avut diaree si am si vomitat. A 2a zi tot in jurul orei 22 iar am avut diaree si am vomitat + ca mi-am cam pierdut pofta de mâncare. Nu îmi este asa de rău încât sa stau țintuit la pat, doar am diaree si am vomitat. De la ce poate fi?
P.S. Am 17 ani
Acord Funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Poate fii o intoxicatie alimentara, vezi ce ai mancat si evita s amai manci. pentru urmatoarele 2-3 zile manaca supa de zarzavat, ceai cu maine sau pesmet si eventual cartofi fierti sau un pilaf.

2 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

Cel mai sigur de la ceva ce ai mancat in ultimele zile. Esti singurul din familie cu simptomele astea? Sau ai mancat ceva ce familia ta nu a mancat?
Incearca totusi sa mananci ceva (ma gandesc ca nu ai pofta de mancare) si consuma multe lichide, pentru ca in conditiile astea pierzi o gramada de lichide si trebuie sa le inlocuiesti.
Sanatate.

| Tudy24 explică:

Mersi pentru sfaturi! Da, sunt singurul care are aceste simptome. Acum o lună mi-am facut si analize si sunt sănătos. Ma gândesc ca poate fi de la apa de la robinet deoarece site-ul stiri botosani anunta ca in perioada 11-13 botosanenii nu trebuie sa consume apa de la robinet din cauza unor lucrari

Scuzati proastă exprimare!