Dca trebuie scos nervul sau nu iti va spune medicul, dar anestezie aproape sigur iti va face
Dacă cariile sunt adânci, te doare de te apucă pipi. Poți încerca fără anestezie, dar crede-mă, când o sa lucreze adânc, o să ceri singur anestezie.
Oare poate atinge nervul cand face gaura?
Nu ți-e clar deja? O carie adâncă e clar că presupune o intervenție adâncă care îți va atinge și nervul. Eu zic să accepți anestezia din prima că dacă vei simți durerea aia, o să-ți fie frică și o să stai stresat.
Am fost de 50 de ori la dentist,daca nu mai bine,anestezia nu doare mai deloc, se simte o intepatura micuta si cand iti baga seru se simte o presiune, atata tot si dupa nu ar mai trebuii sa te doara deloc cand iti lucreaza, asta daca nu ai infectie, pentru ca pe mine m-a durut cu tot cu anestezie odata
Buna. Eu am avut probleme cu cariile, am fost la stomatolog și m-a întrebat doctora dacă doresc anestezie și am spus ca nu( eram speriata pe atunci). Dar da, pe mine m-a durut destul de rau, fără anestezie deoarece aveam carii mari și adânci. Îți sugerez sa ceri anestezie, am facut vreo 4 anestezii înainte de a-mi pune aparatul dentar deoarece trebuia sa imi scot 4 Dinți, 2 de sus și 2 de jos. La anestezie nu prea am simțit nimic, doar pe cerul gurii puțin, in rest a fost ok. La mine a fost destul de nasol după ce a trecut anestezia deoarece ma durea foarte tare și am stat numai cu pastile. Sănătate.
In cazul in care caria a ajuns la nerv ti se va scoate nervul, si anestezia se face neaparat deci nu te va durea. Stai linistit, nu a murit nimeni din asta. Si eu vara trecuta mi-am scos 4 nervi si aproape adormeam pe scaunul ala de plictiseala, chiar nu am avut probleme cu durerea, dar cred ca depinde si de medic
Îți va face cu siguranță anestezie, dacă cariile sunt adânci și nervul va fi scos.