| AlexMateiu a întrebat:

Salut, va adresez si eu o intrebare. Am 22 de ani si as vrea anul acesta sa dau la Scoala de Agenti de la Campina dar am 2 cicatrici rezultate de la operatii chirurgicale eu fiind sanatos in acest moment, pot intra la politie ( ma refer strict la viza medicala )? A si mentionez ca cicatricile nu sunt vizibile prin uniforma de vara cum este precizat. Stiu ca nu stiu majoritatea si o sa ma sfatuiti sa intreb un medic de specialitate dar vreau sa stiu daca are rost sa fac chestia asta, adica daca am vreo sansa. Va multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Donsavas a răspuns:

Da,ai sanse. Durerea te ar împiedica să profesezi, nu înfățișarea. Cicatricile tin exclusiv de estetică.

1 răspuns:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

In cazul expus, daca este vorba doar de cicatrici, o sa fii admis la vizita medicala.