Pe mine mereu ma inteapa burtica cu vreo 3-4 zile inainte sa mi vina menstruatia.Este posibil sa aiba legatura si la tine.
Este posibil si din cauza ciclului cum ti-a spui colega. Mai poate fi din cauza colonului(intestinului gros) daca esti constipata. Trimite-mi mesaj privat si spune-mi exact unde si cum te doare. Fundita te rog.
Cred ca au legatura cu menstruatia. Daca ai deja probabil ca trebuie sa iti vina, iar daca nu atunci poti sa te astepti.
Buna!:*:*:*
Menstruatia nu cred ca iti vine(daca nu ti-a venit inca)deoarece nu te inteapa cand iti vine.
Eu nu sunt sigura.
Cel mai bine e sa te duci la un doctor.
Sper ca te-am ajutat:*
Nu stiu ce a zic daca estidezvolata s-ar putea sa iti vina mentruatzia ori te-ai stricat la burta nu stiu ce sa zic
Bună! Probabil îţi va veni menstra. Cumpără absorbante Always sau Carefree şi aplică preventiv pe chilot. Să ai mereu cu tine o tabletă de Algocalmin, dacă ai dureri mari. Vorbeşte cu mama sau cu medicul ori asistenta medicală de la şcoală. Pe de altă parte, dacă nu e ciclul, ar fi bine să mergi la un consult medical, poate fi o apendicită... Sănătate!
Te invit pe website-ul http://www.lecturirecenzate.ro/