| 6Anonim9 a întrebat:

Va rog, e o problema serioasa, fara bascalie. Astazi cand am sarit pe capra la sport si mi-am pus palma cu bratul intins pe aceasta, am simtit ca-mi disloc umarul, dar am revenit rapid bratul asa ca am ratat saritura si m-am facut de ras. Chestia asta am patit-o si cand jucam baschet si am dat cu mana sa ajung la minge, apoi am sarit si mingea "mi-a aterizat" pe palma intinsa, apoi vreo doua zile m-a mai durut articulatia umarului ca si la dislocare. Am patit si cand imi lucram bratul cu gantera deasupra capului, cu bratul stang intins, ca mi-a cedat articulatia asa ca am renuntat rapid la acel exercitiu si am lasat gantera jos inainte sa patesc ceva. Toate astea le patesc foarte des de acum doi ani, de cand mi-am dislocat umarul bine de tot, cazand pe el. Dar nu mi-a spus medicul de perioada de recuperare, asa ca eu de unde sa stiu? Din cate m-am documentat, ar fi fost necesara acea recuperare. As accepta ca cineva sa-mi spuna ca sunt prost si nu-mi folosesc bine bratul, abordez o pozitie gresita, dar la dreapta nu am patit niciodata, dar niciodata! La stanga patesc chestia asta chiar si atunci cand ma izbesc usor de un zid, gen sa ma opresc din alergat, dar eu pun ambele brate si se intampla doar la stanga. E foarte stresant. Mi-e si rusine sa zic cuiva dupa 2 ani, ca trebuie sa fac recuperare. E foarte deprimant.
Ce ar trebui sa fac?
Va rog, e o problema serioasa.
Funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| OoBunnyoO a răspuns:

Este greu de spus despre ce este vorba fara un consult medical. Trebuie sa mergi la consult, unde doctorul se va uita si va inspecta oasele si articulatiile. Problema ta este imposibil de dedus dintr-o simpla descriere.

Prin urmare, mergi la alt doctor. Spune-i ca primul doctor nu ti-a zis nimic de perioada de recuperare si ca inca ai probleme cu umarul. Nu este nimic rusions in chestia asta.

| 6Anonim9 explică (pentru OoBunnyoO):

Maine merg la radiografie. Multumesc! :* big grin

3 răspunsuri:
| Popescu_Cristi_1999_DTX7 a răspuns:

Din punctul meu de vedere trebuie sa faci o radiografie daca tot nu se vede nimic un rmn

| 6Anonim9 explică (pentru Popescu_Cristi_1999_DTX7):

Multumesc, chiar maine merg, mi-am facut programare la radiografie.