| giulianito a întrebat:

va rog fara glume! am o problema cu pieptul! titele imi sunt mereu umflate adica vin asa in afara cind dorm putin ma dor asta e dezgustator si amuzant pentru altii! multi mi-au zis ca trece peste un an sau jumatate! eu am deja 3 ani de cind le am si tot nau trecut dar deja am 15 ani nu stiu ce sa fac!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Ginecomastia( dezvoltarea tesutului mamar la baieti sau barbati) poate fi normala(fiziologica) sau anormala (patologica) asociata altor boli. Vezi articolul de aici : http://www.corpul-uman.com/2011/01/ginecomastia-sanii-la-barbati.html

| katy a răspuns:

Mergi la un ginecolog pentru un control, poate ai un inceput de mastoza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel vorbeste cu mama ta sau cu prietene apropiate sau in cine ai incredere ca sa vezi daca e ceva normal daca nu du-te la un medic big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la medic! Probabil esti in perioada de dezvoltare si apar caracterele feminine!