| Secretkkk a întrebat:

Salut, va rog frumos ajutati-ma? Un sfat? Vreau sa incep o dieta, una din astea cu apa plata sau apa plata cu o lingurita de otet de mere? E in felul urmator dimineata pe burta goala sa beau 2 pahare de 250 ml de apa, apoi ziua inainte de orice masa la fel cu 10-15 min ininte. Dar nu stiu care e mai buna, adica am gustat apa cu otet si este insuportabila? Ce sa fac? NU FAC MOFTURI, adica daca asta cu otet e mai eficienta o urmez pe asta... dar spuneti-mi cine le-a tinut, care e mai buna si cu efecte mai garantate? Va rog foarte frumos, frumos!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| 7eleven a răspuns:

Cauta si tu o carte despre nutritie si calculeaza-ti in fiecare zi o portie specifica varstei si inaltimii tale. atentie mare caci eu nu am auzit niciodata de otet cu apa sau ce ai spus tu acolo iar dieta nu trebuie inceputa deodata ca un regim strict ci treptat in timp. sunt multe reguli de urmat..care este inaltimea si greutatea ta?