Heeeeiii! capu sus! nu ai dc sa fi deprimata ce ai patit? viata e prea scurta sa o irosesti cu lacrimi! pune manuta pe telefon suna o prietena cheam-o la tine. uiteti-va la un film. iesiti afara in parc. daca stai in casa nu o sa rezolvi nimic girl! hai capu sus stiu ca poti
:* mult curaj
Asculta melodia ta preferata, iesi cu prietenii, discuta cu pritena cea mai buna problema pe care o ai.
Anti-depresivele.Consulta un medic psihiatru si iti va da niste medicamente care te or ajuta mult. Dar in primul rand fa-ti o ocupatie, obligatoriu fa ceva sa uiti de stare, sa te invadeze ocupatia si nu depresia, deprimarea. Dumnezeu te va ajuta.Sanatate.
Scumpa si eu am avut momente de astea si mereu mereu eram tot timpul trista de problemele mele de sanatate pana acum m-am hotarat sa nu mai fiu asa sa infrunt Viata si problemele asa si tu nu faci nimic daca plangi nu rezolvi nimic, mai mult rau iti faci
Capul sus sau vrei sa te lasi prada suparari
Nu mai fi deprimata
In viata asta intampinam multe dar trebuie sa lupti sa fi tu invingatoarea toti avem probleme
Capul sus mergi inainte asa fiind deprimata nu rezolvi nimic
Viata merge inainte cu bune si cu rele
te pup
Incearca sa te gandesti la cei care chiar au motive serioase pentru a fi deprimati...la cei care stau intr-un bordei cu inca 8 frati; asta e doar 1 exemplu...si care inca gasesc motive sa zambeasca...sau multe alte cazuri! crezi ca daca tu esti deprimata lumea se opreste in loc? viata e scurta, clipele pierdute nu ti le mai aduce nimeni inapoi, de aceea incearca sa-ti ridici capul si sa mergi mai departe... spune-ti ca esti fericita, in scurt timp vei ajunge sa crezi asta, zambetul va deveni parte din tine...asa cum reusesti sa fi deprimata, poti la fel de bine reusi sa fi vesela, tu esti cea care decide! pana la urma, tristetea e doar o stare, invinge-o si iesi castigatoare din lupta cu tine insuti cam lung raspunsul dar sper sa te ajute
Poate te pot ajua http://vrajitoarearozalia.blogspot.com/ nu te costa nimic sa incerci! trimite-mi un mail, ceva
aureliaghindoac întreabă: