anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Saluthappy Va rog sa ma ajutatistraight face, mi-am cumparat o cutie de vitamax ca sa le iau sa mai ma ingras deoarece in ultima vreme am slabit rau din cauza unei bolistraight face, insa problema este ca nu le pot inghiti, sunt foarte mari si foarte groasecrying. ce pot fac? cum sa le pot inghiti? va rog ajutati-macrying. va multumeschappy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| s4a a răspuns:

Probabil ca incerci sa o inghiti cu prea putin lichid. Ia capsula impreuna cu o gura cat mai mare de apa plata, e mai usor de inghitit. Numai comprimatele nefilmate se pot sfarama sau dizolva in apa. Vitamax e in capsula gelatinoasa, deci nu e cazul.

| Cccccccccccccorina a răspuns:

Pune pastila pe masa si cu o lingura apasa pe ea. dupa ce ai sfarmat`o bine poti adauga apa peste si o inghiti iar apoi bei apa\suc.numai ca au un gust mai rau. daca nu rupe`o in bucati mici(cat stii tu ca poti sa inghiti) iar apoi ia cate una pe rad.
Succes >:*

| escroaca a răspuns:

Eu cand eram mica, aveam aceeai prblema. si maica.mea mi le rupea in mai multe bucatele si le baga in gem laughing) / mda.
deci nu stiutiu dizolva'le in apa thinking sau. rupele cu un cutit :*