| Florin123mqx a întrebat:

Salut, va rog sa nu râdeți de problema mea. Am 13 ani sunt din Iași și nu îmi pot decalota penisul, sa zic in procente cam 20% și dintr-o dată când ajung la ață nu mai pot trage și mă ustură (nu foarte tare) ce pot face? Am auzit că trebuie să fac operație, i-am zis lui mama mea dar nu știm ce să facem.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Ceea ce ai tu se cheama FIMOZA si trebuie rezolvat de urgenta la orice medic UROLOG din orasul tau.
Nu trage de "ata", ca nu aia este problema aici, nefiind bine sa se rupa, fiindca face penisul foarte sensibil.

Fimoza este pielea de pe capul penisului, care nu permite decalotarea completa a penisului.

Ia-ti un parinte de mana si fuguta la Urolog, acum cat mai ai timp sa-ti creasca cucul, fiindca cresterea lui se incheie in jur de 16 ani.

Sanatate multa!

6 răspunsuri:
| Corina3434 a răspuns:

Mergi la Podul Ros. Este o baba acolo care te rezolva.

| Corina3434 a răspuns:

''nu îmi pot decolta penisul ''? Cum sa-l ''decoltezi''?

| Florin123mqx explică (pentru Corina3434):

Mai pe românește sa îl belesc

| Corina3434 a răspuns (pentru Florin123mqx):

Lasa mama ca-l belesti incet, incet!

Răspuns utilizator avertizat