| pulx a întrebat:

Va rog sa tratati ca atare acest subiect!
Am observat ca mi-a aparut in cap o buba rosie. Nu stiu daca este cos. Nu prea pare sa fie un cos... Ma spal pe cap regulat si folosesc head shoulders. M-ati putea ajuta?
Va multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Nu te ajuta cu nimic "un dat cu parerea"! Medicul dermatolog care examineaza formatiunea aparuta iti poate spune despre ce este vorba si ce se poate face.Asadar, mergi la medic, mai ales daca creste, doare sau ambele!

| pulx explică (pentru alessia5158):

De durut, nu ma doare.De crescut nu stiu ca doar ce l-am observat.

| alessia5158 a răspuns (pentru pulx):

Atunci, mai asteapta si observa-i evolutia( modificarea culorii, modificari de forma, crestere, aparitia unei sangerari etc.)Daca observi ceva, mergi la un dermatolog.

| pulx explică (pentru alessia5158):

Asa voi face, dar mi-am facut doar o idee.

| SergiuBoss11 a răspuns:

Ar putea fi un cos sau un cucui(pentru ca esti neastamparat si te lovestisad )
asteapta o zi doua si vezi ce se intampla

| pulx explică (pentru SergiuBoss11):

Nu cred ca este un cucui laughing SImteam daca ma loveam
SI nu stiu nici daca e un cos ca nu arata ca un cos...

| SergiuBoss11 a răspuns (pentru pulx):

Poate te-ai lovit in somn.asteapta o zi, doua, trei, se va vindeca de la sine, ai sa vezi

| pulx explică (pentru SergiuBoss11):

O sa astept big grin

| pulx explică:

Mi s-a spart buba rosie big grin. A curs sange din plin vreo 2-3 minute laughing.Dar am turnat spirt si nu mai am nimica. Mai mult a fost frica.