Da raul, se intampla multora. stii ca mai toate lucrurile rele se intampla noaptea. un prieten a vazut acum cativa ani, trecea pe la 2-3 dimineata pe langa cimitir, o umbra ca de barbat...a coborat pe straduta in vale (cimitirul e undeva in deal, unde sunt doar vreo 3 case, in rest o gramada de caini)...si el cu amicul lui, ca nu era singur, l-au urmarit, au fugit dupa el, iar cand au ajuns la sosea a disparut ca si cand ar fi intrat intr-un canal. din fata lor a disparut. a si nu, nu erau beti ca sa zici ca au vedenii. hai acum poate ca nu te urmarea nimeni pe tine, dar mi se pare normal sa iti fie frica sa mergi singur noaptea, nu vezi nici o urma de fiinta, nici o lumina nimic. mi s-a intamplat si mie, nu e ceva neobisnuit. de rezolvat nu prea ai cum sa rezolvi acest lucru, o solutie ar fi sa mergi cu cineva, nu singur, sau sa vii mai devreme acasa. nu as vrea sa te sperii dar cine stie ce mai patesti? mai ales daca poate esti si slab de inger. as mai avea cateva lucruri sa iti zic. daca vrei sa stii da msj pe privat. nu vreau sa povestesc aici ca sunt unii copii mai **** si vor zice ca suntem nebuni. in fine, mai mult de 12 ani nu au.
Daca mergi la sala inseamna ca trebuie sa fi barbat sa nu iti fie frica de nimeni si de nimic.Parerea mea.
Buei tu mergi la sala si iti e frica atunci cand vi?OMG, ai 7 ani? sa nu mai mergi la sala!
De obicei oameni scrieau ceva folositor, sunt putin speriat, nu am spus ca nu ma mai duc, am crezut ca vi s-a intamplat si voua si sa va intreb ce ati facut in legatura cu asta! nu am 7 ani, credeam ca veti da un raspuns calumea! decat sa da-ti raspunsuri chioare mai bine taci
Esti fricos? toti au sentimentul asta, de la prostiile pe care le vedeti la televizor, cu fantome si strigoi. Terminativa ma cu astea ca nu sunt adevarate.Stintific ele sunt niste entitati,care cum s-ar spune au murit,dar nu au stiut sa moara,si iau ramas sufletul pe pamant, avand forma sau nu avand, pot fi rele sau bune
anonim_4396 întreabă: