| Începătorul988 a întrebat:

Vin si eu cu o intrebare mai neobisnuita.
Oricat as manca nu ma ingras, am undeva la 1.85 si 55kg.
Am fost la diferiti medici, insa nimic. Mananc mult, mananc de multe ori pe zi, si multe kalorii.
Burtica am, dar am mainile si picioarele extrem de subtiri, si ma enerveaza uneori.
Sfaturi cum as putea sa ma ingras?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
36 răspunsuri:
| RAY a răspuns (pentru Începătorul988):

Man chiar ca greu te vei ingrasa, ai nevoie de 3000 de calorii pentru un 1 kg pe saptamana, daca faci si sport 3220 de calorii
asta inseamna o pizza intreaga zilnic =2500 de calorii sau chiar doua, isi cumperi slanina, sunca, costita, unt de arahide

http://calorii.oneden.com/Calorii-Grasimi/

manca fructe, legume care dau pofta de mancare si du-te si baga culturism si vei arata super apoi, poti avea masa musculara nu doar grasimi

| Începătorul988 explică (pentru RAY):

Mersi. Cam de cata slanina/sunca am nevoie?

Cam 700 de grame zilnic, vezi si de untura de porc si aia are multe calorii

Sunca afumata din comert e ok? Doar pe aia pot ea o mananc. Am incercat cu jumari si mi se face greata.

E buna si aia, bun e sa mananci de la tara, e mult mai sanatos

Bunicii mei au ajuns si ei la concluzia, ca mai bine cumperi decat sa cresti