| MirelIulian1314 a întrebat:

Salut vin și eu cu o nouă problemă să zic așa am fost la gastroenterolog și după ce am vb de ce am avut, a ajuns la concluzia ca am o constipație cronică, mi s-a dat un laxativ și niște pastile, treaba este alta am o senzație de greață și când vreau să mănânc nu pot ca îmi e cam scârbă ce să fac este normal sau nu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Mai intai rezolva constipatia!
Dupa aceea ai sa vezi ca va reveni si pofta de mancare.
Consuma radacinoase, pentru fibre si un tranzit intestinal bun.
Iaurt pentru sanatatea intestinelor. Iaurtul ar trebui sa iti rezolve constipatia de moment.

| MirelIulian1314 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Păi mi s-a prescris un laxativ bazat pe lactoză niște pastile dar pe acel bilet primit de la doctor scrie ca diagnostic iritație de colon după constipație cronică

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru MirelIulian1314):

Ai rezolvat constipatia?

| MirelIulian1314 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Nu pot zice ca m-a rezolvat sunt inca sub tratament cu un laxativ pe baza de lactoză

| Cipi1212 a răspuns:

Ar trebui să consumi multă apă.