Poate fi o rana pe col. Sangerarea la contact sexual a unei femei care nu este virgina, impune consult ginecologic la cat mai scurt timp pentru a depista zona din care s-a produs sangerarea. daca ultimul tau consult ginecologic cu test Papanicolaou este mai vechi de 3 luni, e cazul sa mergi maine la ginecolog. Sangerarea la contact sexual, mai ales daca nu e insotita de durere, este un mare semnal de alarma.
Nu, nu este nimic rau in asta, este ceva normal ca atunci cand intretii primele relatii sexuale sa fie urmate de o mica sangerare.Asa ca stai linistita nu este nimic rau in asta :*.O zi frumoasa :*
Deci citam : ''needucate al de tine'' poate tu esti putin analfabeta ! hai sa fim oameni seriosi! primul meu raspuns a fost cat se poate de decent bine la al doilea deja s-a dus politetea ) pentru ca nu o meriti
Hahaa stiam eu ca e posibil:are pla asa mica ca te-a... si ai ramas tot virgina...haha OMFG.sigur nu te-a durut.THAT"S A KEEPER )
Dar nici macar nu cunoasteti virsta mea, asa ca nu vorbiti aiurea.Si da, cred ca v-oi consulta medicul cit de curind posibil
Pink20-am postat intrebarea aici ca sa primesc rs normale, nu ca niste needucate al de tine sa scrie toate prostiile aici!
Sal.eu am auzit de la prieteni care avusese rel cu o tipa iar el nu se dezvirginase, ma gandesc asa o fii fost si la voi la inceput
Deeaandreea9156 întreabă: