| PetreGabriel a întrebat:

Salut vin si eu cu o problema in ultimele zile am fost putin bolnav na acuma iarna e ceva normal nu? eu asa zic. Dar asta seara a fost diferit am avut nara stanga infundata( aveam mucus dar suflam si nimica) si m-am pus sa fac niste flotari m-am intrecut pe mine dar la final parca din nou aveam ceva in nas si am incercat sa suflu e. Acum vine problema timp de 5 minute am suflat incontinuu numai lichid galben si nu exagerez deloc cred ca 50 de ml (stiu ca am inceput de sinuzita) dar sami afc griji pentru asta ma simt super bine adica mult mai bine ca inainte. Daca doriti sa ma ajutati si pe mine cu un sfat ca sunt cam speriat spuneti-mi ca daca e grav ma duc la urgente

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| JohnnyBi a răspuns:

Ai o senzatie ca este ceva in neregula, du-te la doctor. nu este nevoie de urgente, doctorul de familie si un control de rutina este arhi-suficient. mai bine sigur decat sa risti si sa regreti. si eu cu aprindere la plamani am tras super la sala...dar la fel, mi s-a parut in neregula mucusul si am fost in control happy