| SufferBoy a întrebat:

Vinerea trecută mi-am plombat maseaua cariata si am avut si un tratament de canal la ea. Maseaua a avut o carie la baza gingiei si cateva mai micuțe in ea. Intrebarea mea e urmatoarea. Am citit pe internet ca o măsea fără nerv e mult mai usor de spart iar în timp se innegreste, daca mănânc cu ea exista sanse sa se spargă? O mai pot folosi ca la început?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| alina2k18 a răspuns:

Nu se sparg asa usor daca ai grija, plomba daca se mentine intacta o sa fie totul ok cam 10 ani, dupa nu se mai garanteaza ca o sa stai fara grija.
Incearca sa nu mananci alimente foarte tari pe partea aia gen cirese, masline, visine si tot ce are sambure plus migdale, alune si altele in genul.
In rest mesteci tot ce vrei si pe maseaua aia.

1 răspuns:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Poți, nu se sparge așa ușor.