| Stoica_Gabi_1988 a întrebat:

Salut, vineri dimineața m-am trezit in jurul orei 5 brusc, și am avut o tuse oribila, scuipam sânge și nasul era si el murdar de sânge, la dispensar mi s-a spus ca e doar un vas spart la nas din cauza oboselii(am forțat corpul cu prea multe exerciții și gantere). Pe parcurs simt o anumită înțepătura in sânul stâng, iar astăzi dimineața m-am trezit cu o stare de voma la ora 6, eu care de-obicei ma trezesc la 9, și simt acea mică înțepătura, eu am rămas treaz de frica sa nu ma fii apucat sângerarea din nas Iara ..Este o problema de la plămâni pe care o am de mult timp sau s-a format aceasta problema după acea sângerare? mentionez ca am 16 ani și 1.75

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
1 răspuns: