| Chuck a întrebat:

Vineri este o petrecere, la care vin prieteni buni, mai putin buni, etc.
Toate bune si frumoase pana aici. Intrebarea mea:
- Sunt putin confuz. Pot consuma alcool, avand in vedere ca marti ma duc la dentist (desigur, chirurg) pentru a efectua o extractie de masea (de minte, nu ca ar avea vreo relevanta).
O sa imi faca anestezie in gingie si aici este neclaritatea mea. Un coleg de clasa (cam nepriceput de fel) mi-a spus ca nu e bine sa bei la mai putin de o saptamana de operatie, dar eu stiu ca alcoolul iese din sange dupa 24 de ore. Contradictii si iarasi contradictii. P. S. : Sunt ipohondru.

Pot sa ma ating de creatia lui Bacchus, catusi de putin?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Flav a răspuns:

Lol o saptamana? Eu stiam maxim 2-3 zile n-ai voie sa bei. Lasand asta la o parte, fete vin? Nu e nevoie sa ma inviti, ma auto-invit singur.big grin

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Poti sa bei linistit. Hai sa ziem ca nu 24 de ore, dar 3 sunt absolut suficiente.

| bruno9432 a răspuns:

Intr-adevar alcoolul se cam elimina din organism in 24 de ore, iar de vineri pana marti este timp suficient.
Anestezia locala pe care ti-o va face dentistul nu este foarte puternica (ca de ex, o anestezie totala, unde sunt riscuri) asa ca bucura-te de petrecere big grin (totusi nu te face chiar praf laughing...)

| Chuck explică:

@Flav: Oricand, dar pacat ca nu sunt din Bucuresti. Toata tarasenia se tine in Alexandria, dar as' vrea sa facem candva o intalnire in Bucuresti, sa iasa ceva frumos happy

| Chuck explică:

A decurs foarte bine. Nu am fost nici la petrecere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu este bine sa bei inainte de a te duce la stomatolog pentru o extractie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu as intreba cum a fost? extractia nu petrecereahappy