Si eu port ochelari. Prima data aveam dureri de cap in zona fruntii, pe la tample si daca imi miscam capul in diferite parti, ameteam. dupa o saptamana m-am obisnuit si e totul ok. Dar mereu cand imi schimb ochelarii cu dioptrii diferite ametesc in primele 2 zile ) Eu zic sa ii porti pana te acomodezi.
Dupa ce faci control si iti da medicul reteta aia de ochelari si apoi iti cumperi ochelarii si ii porti,cateva zile o sa te doara capul un pic,probabil o sa ametesti un pic,etc. Se invata ochii cu ochelarii, e doar la inceput asa.
Daca persista durerea,du-te la alt doctor si fa-ti alt control,si eventual intreaba-l daca e normal sa te doara.
Nu stiu ce diagnostic ai,si chiar daca mi-ai zice nu ti-as putea raspunde daca e normal sa te doara sau nu.
Daca e normal sa doara ca asa e diagnosticul,nu am de unde sa stiu, dar, ca parere, nu cred ca e normal ca sa persiste durerea, de aia te indemn sa te duci la medic si sa-i ceri sfatul ( si un eventual alt control).
Da.Dar tu la ce te ochelari te referi? La ochelari de vedere, sau ochelari de soare? Eu vorbesc despre ochelari de soare.Si medicii oftalmologi se ocupa si cei care au probleme si cu ochelarii de soare?
Cei de vedere, am crezut ca de astia zici tu Trebuia sa specifici.