| CheraBogdan a întrebat:

Voi aveti incredere in a bea apa de la robinet?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| al3xander a răspuns:

Nu. apa cand este filtrata la statia de epurare este intr-adevar pura insa tevile prin care trece sunt vechi si preia impuritati de la ele de metale grele (plumb, cadmiu etc. care sunt cancerigene).

9 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu am incredere si de aceea nici nu beau de la robinet

suntserios
| suntserios a răspuns:

Doar fiarta in ceai, cafea, mancare

| OnuOnulică a răspuns:

Salut!
Absoulut NU!
Eu sincer nu consum apa de robinet eu beau numai apa plata/minerala!

| Dismally a răspuns:

Depinde unde locuiesti happy Eu beau apa de la robinet si este chiar foarte buna.

| SimonaCristina a răspuns:

Daca ai filtru la robinet poti bea linistita, altfel e de preferat sa bei apa plata sau sifon.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. eu aduc de la fantana publica. e plin de ele prin oras aici langa mine

| anoonym a răspuns:

Nu e bine sa bei de la robinet! o sa faci piatra la rinichi mai bine fierbe-o si raceste-o!

| AlinutZzZ a răspuns:

NU! Zic sa bei numai apa potabila de la magazin, cea de la robinet vine din alte dusuri etc.Deci doar oprestete
al3xander are dreptate risti cancer daca bei foarte mult tevile fiind foarte vechi si...

| snake260889 a răspuns:

Nu.contine clor si fecalele ajung in ea, inainte de a fi filtrata.

Întrebări similare