In momentul in care iti tii evidenta masturbarilor e clar ca ai nevoie la psihiatru.
Din intreaga ''polologhie aberanta'' insirata, doar urmatoarea (si singura) afirmatie este de fapt logica si rationala :
,, Cineva care mi-a zis ca voi innebuni total pana la 25 de ani ( daca "prind" varsta aceea ), mi-a recomandat vizita la psiholog. O aiureala de altfel, caci NUMAI EU MA POT AJUTA SA IES DIN MOCIRLA. "" Indicatia privind psihologul este gresita fiindca de fapt tu trebuie sa fii consultat de catre un MEDIC care sa fie un PSIHIATRU specializat in boli mintale grave/severe. Sa ai parte de multa sanatate... mintala!
Eu mă masturbez de peste 45 de ani (pe vremuri, măcar una pe zi, acum ceva mai rar, cam odată pe săptămână). Și cine nu știe exact vârsta pe care o am, crede că am undeva... tot pe la 45!
Așadar, tot ce ai scris tu mai sus e o mare tâmpenie, rodul unei imaginații (minți) cu adevărat bolnave. Tu pe aia trebuie mai întâi s-o vindeci, apoi orice alte afecțiuni (posibile, dar nu provocate de labă) vei fi având.
Hai, fuga la doctori!
Pai tu vrei sa ai fata perfecta pe care o au aia in reviste? Exagerezi grav, poate nu ai fi tu fat-frumos dar ce zici tu acolo nu e nicidecum imbatranire. Tu ai probleme cu psihicul si daca nu rezolvi problema, te va distruge si vei duce o viata de rahat.
Daca ai toate simptomele descrise du-te la un medic e posibil sa ai probleme de sanatate mai mari. Descrie ce ai zis aici si o sa iti recomande niste analize.
In alta ordine de idei si daca nu e nimic grav ai carente de informare grave pe care nu poti sa le rezolvi decat citind, nu o sa le enumar dar sa zicem ca presupunerea de la care pleci este gresita.
Fiind un un baiat destept cauta cam cata energie foloseste corpul tau ca sa produca acele cateva grame de lichid seminal + spermatozoizi si o sa vezi ca ca este o cantitate nesemnificativa. Dezavantajulj in schimb este major pentru oamenii care cred ca slabesc daca fac mult sex.
Frațicule, nu te supăra, îți trebuie psihiatru nu psiholog. Cat despre masturbare, la cât m-am masturbat eu ar fi trebuit să arăt mai bătrân decât Tutankhamon cu cel puțin 1000 de ani...) Las-o draq de polologhie...
nutzic întreabă: