anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi v-ati racit pana acum in perioada aceasta octombrie-martie?
Intreb, deoarece sunt uimit de cat de benefici, ce mult m-au ajutat aerosolii marini pentru aceasta perioada, pana acum. Am fost anul trecut la Mare (nu am mai fost de mai bine de 10 ani) si de atunci nu m-am mai racit, nici macar gatul nu m-a durut, desi eu ma raceam an de an in aceasta perioada. Si nu pot sa zic ca iarna, începutul acesta de primavara sunt chiar blande si calde.
Daca voi ati fost la Mare recent, v-au ajutat in vreun fel aerosolii marini?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Lina1993 a răspuns:

Salut! eu merg in fiecare an la mare, de aproximati 8 ani, uneori stau o saptamana, alteori chiar mai mult (depinde de bugetlaughing si sunt si ani in care merg de mai multe ori. E cat se poate de adevarata chestia asta, nu racesc deloc in perioada asta si nici macar in perioada iernii. Mi-am intarit foarte tare organismul si sunt mai mult ca sigura ca aerosolii marini au contribuit mult. Asta, plus faptul ca incerc sa mananc destul de sanatos si ma feresc de lucrurile care ar putea sa-mi slabeasca organismul. Deci da, sunt perfect de acord cu tine happy.