La ce te referi cand spui "tumoarea"?
Tumoarea NU este o boala, este echivalentul unei bube, care poate creste oriunde pe corp, sau pe organele interne.
Tumoarea este de 2 feluri:
- tumoare benigna - care este o simpla "buba" care poate fii eliminata cu tratamnet sau opeartie chirurgicala, fiind inofensiva si care NU te omoara.
- tumoarea maligna - aceste este cancerul - fiind un fel de "buba foarte rea", care netrata la timp si neoperata, poate duce la moarte.
Nu cred ca este cazul sa ai asemena fobii si sa intri in panica fiind perfect sanatos. Este suficient sa mergi odata pe an la medic si sa-ti faci teste generale de sange, sau de ce te doare si se va descoperi din timp, daca este ceva in neregula.
Viata este frumoasa si merita traita fara sa iti inventezi boli pe care nu le ai si sa dai in extrema ipohondriei, fiindca o iei razna cu capul. Chiar si noi, astia care am trecut prin cancer, suntem capabili sa ne bucuram de viata si sa o vedem in roz, fara sa ne punem mainile pe piept si sa asteptam sa murim.
Tumori au fost de cand e lumea. Nu are cum sa fie boala secolului. Cred ca nu stii ce este asa ceva.
De unde sti ca "binele" aa unde vreinsa te reintorci nu este de fapt gresitul de care vrei sa scapi
Mario1996 întreabă: