| Mihaiut a întrebat:

Vreau cateva pareri, Iubita mea ia anticonceptionale microgynon, a inceput o noua tableta corect, din pacate pastila numarul 4 a uitat sa o ia si a luat-o la 24 ore impreuna cu pastila 5, tin sa anunt ca am avut contact sexual chiar in ziua a4a si a5a,si abia dupa sia adus aminte de pastile si le-a luat pe aman2? deci e posibil sa ramana insarcinata?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| DakotaRoyse a răspuns:

La fiecare întrerupere există riscul ăsta. Depinde şi de perioada în care este ea (dacă era în ovulaţie sau nu, de exemplu).

| mona a răspuns:

Nu trebuia sa le i a pe amandoua odata, nu cred ca ramane insarcinata chiar din cauza asta dar pe viitor sa aiba grija cum le ia

| TiffanyღBJ a răspuns:

Da, exista acest risc. timp de 7 zile trebuie sa folositi inca o metoda de protectie - prezervativul. ( 7 zile din ziua in care le-a luat pe amandoua ).

| AndreiPiticu99 a răspuns:

Nu ramane insarcina, am citit un studiu ca daca uita una si ajunge la cealalta so ia doar 1 nu 2 \
dar sa fie atenta ca nu e de gluma cu chesti de astea