Teoretic, nu. Insa exista riscul sa nu poti rezista dorintei propriului tau creier. Si asta, deoarece, in clipa cand fumezi marijuana, ingredientul activ al acesteia actioneaza asupra partii din creier numita nucleul acumbens si se elibereaza dopamina. Dopamina produce o senzatie care ii place creierului foarte mult si care de acum incolo va incerca sa o reproduca. Daca tu nu ii mai dai creierului marijuana, acesta te va "pedepsi" prin reducerea nivelului de dopamina in creier, si te vei simti deprimat si depresat. Creierul tau nu va fi prea milos cu tine. Iti recomand sa intrebi pe altii ce simt cand fumeaza marijuana, ce simt cand nu mai fumeaza, si sa te multumesti cu aceasta. Eu personal, nu cred ca merita riscul.
Sigur ca o sa devii dependent si o sa fie destul de greu sa scapi.Cauta alte curiozitati.
Prietene,marijuana nu provoaca dependenta este foarte buna te relaxeaza te face sa te simti bine, doar ca daca esti baiat nu vei mai avea erectie sau orgasm, adica vei avea dar mai greu, iar marijuana=amestec de cannabis cu alte plante medicinale. Marijuana este folosita pentru cei care au cancer sida si inca o boala care te face sa iti pierzi vederea, sper ca te-am ajutat salut!
Merita riscul, creede ma prima oara e cea mai tare, dupa nu o sa mai fie la fel. cand am fumat prima oara nu m-am putut opri din ras e cel mai tare "drog" si nu, nu devii dependent. eu pot sta si luni de zile fara sa fumez.