| NickAl3x a întrebat:

Vreau sa fiu un fel de nutriționist. Am 14 ani jumate. Nu nutriționist in propriul sens al cuvantului dar asa ca atunci cand imi ofera cineva spre exemplu, chipsuri, sa dau informații, ca are x calorii, ca nu stiu cum ingrasa, sau pâinea alba si tot asa. Asta m-ar ajuta tinand cont ca ma duc la sala. Vreau sa stiu pentru mine. Era si o emisiune. Ajutor, vreau sa slăbesc parca. Sa stiu care e povestea fiecărui aliment ca doamna aia. Fară facultate happy. Bafta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| pietrean a răspuns:

Poti eventual sa folosesti site-urile de pe GOOGLE. Poti sa te uiti la emisiunea de pe canalul EUFORIA, la ora 22, Dr OZ. Poti sa citesti reviste despre sanatate. Emisiunea "Vreau sa slabesti",era sponsorizata de o firma ce comercializa acele"prafuri minune"din plante,in care, sincer,eu nu prea am incredere. Apoi,ce produse se recomandau sa mananci,nu cred ca oamenii de rand nu isi pot permite sa le cumpere. Daca mergi la sala, este foarte bine, sanatos, dar sa nu te puna pacatul sa folosesti acele "prafuri" care iti umfla muschii, dar iti fac rau in alta parte.

| olivert1310 a răspuns:

Pai daca vrei sa cunosti toate aceste informatii, nu ai decat sa cauti pe net. Tot ce vrei sa stii nu vei gasi intr-un singur loc, de aceea iti recomand sa-ti faci timp si sa studiezi. Pe net gasesti tot ce vrei sa stii, nu numai prostii.