| TakeOff a întrebat:

Vreau sa iau niste vitamine Multivital A-Z dar nu stiu cum, sunt 42 de pastile, am cautat pe google dar nu gasesc decat doza zilnica recomandata care este 1/zi. Imi poate cineva spune cum se iau? daca se face o pauza la un anumit timp sau ceva de genul. Nu sunt in tara si nu am cum sa intreb un medic.
Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

42 pastile sunt, probabil, pentru o cura de o luna si jumatate.
La farmacii poti sa primesti informatii sau cauti prospectul pe internet.

| iulian1302 a răspuns:

Buna. Nu prea iti recomand sa iei vitamine fara o recomandare medicala si fara sa iti faci un set de analize de baza pentru a vedea exact de ce vitamine si/sau minerale ai nevoie( asta in cazul in care ai lipsa de vitamine si/sau minerale). Daca iei vitamine si de fapt tu nu ai lipsa de acele vitamine este posibil sa faci o hipervitaminoza ceea ce nu cred ca iti doresti pentru ca unele vitamine daca sunt luate in exces pot face mai mult rau decat bine. Referitor la intrebarea ta, revin la ceea ce am scris mai sus - in functie de rezultatul analizelor medicul iti va recomada doza de vitamine si/sau minerale pe care trebuie sa o iei precum si cat timp va trebui sa iei respectivele vitamine si/sau minerale. Din aceasta cauza nu iti recomand sa iei vitamine fara un consult de specialitate si fara niste analize efectuate.