| SalutFrate112 a întrebat:

Salut, vreau sa imi raspunda cineva care stie la aceasta intrebare. Stiu ca o sa imi ziceti: *du-te la doctor* dar, am programare joi care vine si am zis sa intreb si aici.
Am 17 ani, 64kg, 1, 79 si am scolioza usor-moderata. Ei bine, m-am gandit sa ma apuc de sala dar, sa trag ceva mai usor adica cu maxim 10kg, sa fac tractiuni, flotari cu ceva in spate si in general la aparate mai usurele ca sa nu pun atata presiune pe coloana. Vreau si parerea voastra, credeti ca fac bine sa trag mai usor si cu greutati usoare, aparate si alte chestii cu greutatea corpului? Mersi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Nirvanaaa a răspuns:

Buna! E posibil ca unele exerciții fără sa îți dai seama sa îți afecteze scolioza. Întreabă medicul la care mergi dacă poți efectua aceste exerciții, pentru ca unele pot solicita coloana vertebrală agravând scolioza. Sănătate!

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Titan123 a răspuns:

Mai bine, alergi

| SalutFrate112 explică (pentru Titan123):

Tu faci muschi la maini alergand ma dracu? Comentezi an-*** dracu si 2 la mana daca stai sa o iei logic nu am voie sa alerg prea mult deci ***laughing